over

Hellooo!

Ik ben Tinneke. Ik doe niets liever dan tekenen, ontwerpen, online shoppen, koffie drinken, in de zetel hangen met mijn katten en verliefd kijken naar mijn lief en mijn dochtertje (als ze braaf is :p).

Hoe Tiny er gekomen is? Het is eigelijk allemaal een beetje gewoon gebeurd. Iets met follow your dreams =)

Na 5 jaar illustratie & grafische vormgeving studeren in Sint-Lucas Antwerpen & Gent had ik eigelijk niet het gevoel dat ik ‘iets’ kon. Gewoon afstuderen en zelfstandige worden was echt een drama geweest. Ik heb dus eerst een 5-tal jaar gewerkt bij 2 verschillende reclamebureau’s waar ik enorm veel ervaring heb opgedaan, wat hard nodig is in deze sector. Ik leerde veel bij maar vooral wat ik wel of niet wou doen.

Tijdens deze jaren ben ik in bijberoep begonnen en vond het zo leuk om voor mijn eigen klanten te werken dat ik eind 2015 de beslissing heb genomen om er volledig voor te gaan. Vanaf januari 2016 was ik dan helemaal zelfstandig grafisch ontwerper.

Beste. Keuze. Ooit!

Ik doe eigelijk nog exact hetzelfde -en veel meer- dan daarvoor maar alles op mijn eigen tempo en via mijn eigen agenda.

In 2017 werd ik mama van Ellis en werd tijdens de talloze bezoekjes aan Kleine Ik in Bornem mijn liefde voor babykleertjes en spulletjes groter en groter. Ik verzorgde de webshop en de social media en als snel liepen de uren als freelancer voor hen de spuigaten uit. Dus ik ben enkele dagen per week vast in dienst daar. Komt nekeer dag zeggen hé =)

Los van deze dagen en de dagen dat mijn dochter niet naar school gaat, sta ik klaar voor jouw geboortekaartjes, trouwuitnodigingen, logo’s, social media en communicatie allerlei te verzorgen. Achter elke opdracht zit een leuk nieuw verhaal waar ik met veel plezier mee aan schrijf.

Ik help de lieve toekomstige ouders ook verder met hun geboorte geschenkjes en doopsuiker dus een klein webshopje dabei, waarom ook niet!

is er iets dat je nog wil weten? vraag gerust! Wil je meer weten over mijn dagelijkse bezigheden? Volg me dan op mijn persoonlijke Instagram <3 en voor mijn ontwerpjes op de instagram van Tiny.