over

Hellooo!

Ik ben Tinneke. Ik doe niets liever dan tekenen, ontwerpen, online shoppen, koffie drinken, in de zetel hangen met mijn katten en verliefd kijken naar mijn lief en mijn dochtertje (als ze braaf is :p).

Hoe Tiny er gekomen is? Het is eigelijk allemaal een beetje gewoon gebeurd. Iets met follow your dreams ook =)

Na 5 jaar illustratie & grafische vormgeving studeren in Sint-Lucas Antwerpen & Gent had ik eigelijk niet het gevoel dat ik ‘iets’ kon. Gewoon afstuderen en zelfstandige worden was echt een drama geweest. Ik heb dus eerst een 5-tal jaar gewerkt bij 2 verschillende reclamebureau’s waar ik enorm veel ervaring heb opgedaan, wat hard nodig is in deze sector. Ik leerde veel bij maar vooral wat ik wel of niet wou doen.

Tijdens deze jaren ben ik in bijberoep begonnen en vond het zo leuk om voor mijn eigen klanten te werken dat ik eind 2015 de beslissing heb genomen om er volledig voor te gaan. Vanaf januari 2016 was ik dan helemaal zelfstandig grafisch ontwerper.

Beste. Keuze. Ooit!

Ik doe eigelijk nog exact hetzelfde -en veel meer- dan daarvoor maar alles op mijn eigen tempo en via mijn eigen agenda.

In 2017 werd ik mama van Ellis en werd tijdens de talloze bezoekjes aan Kleine Ik in Bornem mijn liefde voor babykleertjes en spulletjes groter en groter. Ik verzorg nu nog steeds de webshop en de social media. Een leuke manier om reclame en marketing creatief aan te pakken.

Los van de dagen dat mijn dochter niet naar school gaat, sta ik klaar voor jouw geboortekaartjes, trouwuitnodigingen, logo’s, webshop en communicatie allerlei te verzorgen. Achter elke opdracht zit een leuk nieuw verhaal waar ik met veel plezier mee aan schrijf.

Ik help toekomstige ouders ook verder met hun geboorteconcept en doopsuiker dus een klein webshopje dabei, waarom ook niet! Ik heb wel véél meer in mijn aanbod dan dat je hier kan vinden dus vraag gerust naar specifieke dingen 😉

Is er iets dat je nog wil weten? Vraag maar! Wil je meer weten over mijn dagelijkse bezigheden? Volg me dan op mijn persoonlijke Instagram <3 en voor mijn ontwerpjes op de instagram van Tiny. Hier kan je meer terugvinden over mijn prijzen en werkwijze.