prijzen en werkwijze

Mijn werkwijze verschilt een beetje van project tot project. Vraag gerust meer uitleg en ik stuur jou een vrijblijvend mailtje met uitleg en eventuele offerte. Meestal hoeft een afspraak niet meteen en kunnen we via mail heel gemakkelijk input verzamelen en aan de slag. Lukt dat niet voor jou of spreek je gewoon liever in persoon af? Dat kan uiteraard. Hieronder staan een aantal vaste prijzen die ik hanteer voor mijn projecten.

Voor geboorteconcepten is er vanaf nu een samenwerking bij Kleine Ik in Bornem. Op donderdagen kan je een afspraak maken met mij om daar samen te zitten en wat leuke spulletjes (doosjes, geboorteconcepten, .. ) te bekijken die ik daar ‘tentoonstel’. Ook voor jullie wensen van kaartjes te bespreken kan dat daar. Dit kan op donderdagen dus tussen 9u en 16u, alleen op afspraak (hello@tinnekesegers.be). Lukt dat niet voor jullie? Laat iets weten, dan bekijken we het samen. Kleine Ik is een superleuke baby- en kinderwinkel waar je ook je geboortelijst kan leggen. Héél ideaal zo alles op 1 plek toch? 😉

*onderstaande prijzen zijn excl. 21% BTW